Kuřecí plátek zapečený se sýrem a slaninou

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
476 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
25 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
52 mg
Cukr
125 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí řízky nařízneme tak, aby vznikl co největší plát masa, který ještě lehce naklepeme, osolíme, opepříme a trochu potřeme hořčicí. Maso zprudka osmahneme na pánvi.
  • 2
    Řízky přendáme na plát alobalu, poklademe plátky slaniny, nivy, opět plátky anglické slaniny a zasypeme nastrouhaným eidamem. Alobal mírně ohneme, aby nevytekla šťáva, ale neuzavřeme úplně. Dáme zapéct do trouby na 30-40 min.
  • 3
    Podáváme s vařenými bramborami a zeleninovou oblohou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.