Kuřecí plátek zapečený se sýrem a slaninou
60 min.
Ingredience
- 1lžičkaSůl
- 4kusyKuřecí prsa
- 200gramůSýr Niva (Rokfór)
- 300gramůAnglická slanina
- 1lžíceHořčice
- 300gramůSýr Eidam cihla 30%
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
8Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
476 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
25 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
52 mg
Cukr
125 mg
Postup přípravy
- 1Kuřecí řízky nařízneme tak, aby vznikl co největší plát masa, který ještě lehce naklepeme, osolíme, opepříme a trochu potřeme hořčicí. Maso zprudka osmahneme na pánvi.
- 2Řízky přendáme na plát alobalu, poklademe plátky slaniny, nivy, opět plátky anglické slaniny a zasypeme nastrouhaným eidamem. Alobal mírně ohneme, aby nevytekla šťáva, ale neuzavřeme úplně. Dáme zapéct do trouby na 30-40 min.
- 3Podáváme s vařenými bramborami a zeleninovou oblohou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.