Kuřecí plátky na estragonu

70 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
504 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
25 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
2 g
Cukr
493 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso naklepeme přes mikroten, osolíme, opepříme, rozložíme na pánev. Zalijeme vínem a vývarem, přidáme prolisovaný česnek a estragon. Vaříme na mírném ohni asi 10 minut, až je maso měkké. Děrovanou naběračkou maso z pánve vyjmeme, zakryjeme a uchováme teplé. Zbylou šťávu na pánvi svaříme 10-15 minut na třetinu objemu, potom přimícháme smetanu a znovu povaříme pár minut, aby omáčka zhoustla. Přidáme nasekaný estragon, dosolíme a servírujeme plátky masa zalité estragonovou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.