Kuřecí polévka se sterilovanou kukuřicí

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
653 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
13 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vařené kuřecí maso nakrájíme na kousky. Velkou bramboru oloupeme a nakrájíme na kostičky, oloupanou cibuli na plátky. Dále nasekáme čerstvou petrželku, umeleme pepř a dáme okapat konzervovaná kukuřičná zrna.
  • 2
    Do velkého rendlíku nalijeme vývar, přidáme bramboru, cibuli a chilli koření, uvedeme do varu a vaříme 20 minut. Změklou zeleninu z vývaru cedníkem vyjmeme, dohladka rozmixujeme a vmícháme zpět do vývaru.
  • 3
    Potom přidáme kuřecí maso, kukuřici, znovu uvedeme do varu a 10 minut vaříme na mírném ohni. Hotovou polévku odstavíme, podle chuti opepříme, rozdělíme na talíře.
  • 4
    Polévku servírujeme posypanou sekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.