Kuřecí prsa Liberta
35 min.
Ingredience
- 400gramůKuřecí prsa
- 2stroužkyČesnek
- 2lžičkyMed včelí
- 2špetkySůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2špetkyGlutasol
- 200gramůZelí hlávkové bílé
- 2decilitryVoda pitná
- 80gramůArašídy
- 70mililitrůOlej slunečnicový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
415 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
30 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Kuřecí prsa nakrájíme na tenké nudličky, vložíme je do misky, kam přidáme prolisovaný česnek, med, sůl a pepř. Nakonec ještě podle vlastní chutě přisypeme glutasol. Všechny suroviny v misce dobře promícháme.
- 2Ve větší pánvi rozpálíme olej a na něm zprudka opečeme připravené maso přibližně 10 minut. Potom přimícháme na tenké proužky nakrájené zelí. Maso a zelí podlijeme vodou a podusíme asi dalších 10 minut. Těsně před dokončením dušení do pánve přisypeme arašídy, které s ostatními surovinami jen prohřejeme a stáhneme ze sporáku.
- 3Hotové jídlo rozdělíme podle porci na jednotlivé talíře a teplé servírujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.