Kuřecí prsa na bazalce

25 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
561 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
34 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
381 mg
Cukr
340 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Česnek utřeme se solí, lístky bazalky trochu posekáme. Do misky nalijeme olivový olej, přidáme utřený česnek, bazalku, pepř a přilijeme citronovou šťávu. Důkladně promícháme. Kuřecí prsa lehce naklepeme, polijeme vytvořenou marinádou a dobře rozetřeme. Necháme chvíli uležet. Maso položíme na gril a grilujeme zvolna z každé strany přibližně 5 minut. Podáváme s plátky bílé veky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.