Kuřecí prsa pošírovaná se zeleninou

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
828 kcal
Bílkoviny
54 g
Tuky
14 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
8 g
Cukr
994 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Drůbeží vývar ochutíme citronovou šťávou, bobkovým listem, novým kořením a přivedeme k varu. Do vývaru vsypeme oloupané, na čtvrtky nakrájené brambory a očištěnou, na větší kousky nakrájenou zeleninu. Krátce povaříme.
  • 2
    Potom přidáme omytá kuřecí prsa a zvolna dusíme doměkka, aby maso zůstalo uvnitř šťavnaté.
  • 3
    Podáváme v miskách, přelité trochou vývaru.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.