Kuřecí prsa s broskví na grilu
35 min.
Ingredience
- 700gramůKuřecí prsa
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 500gramůBroskve
- 60gramůArašídy
- 300gramůMascarpone
- 4lžíceMed včelí
- 1lžíceCukr třtinový
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
481 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
30 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
2 g
Cukr
21 g
Postup přípravy
- 1Kuřecí prsa umyjeme, osolíme, opepříme, přes fólii jemně naklepeme. Broskve umyjeme, a nakrájíme na čtvrtky.
- 2Gril potřeme olejem, rozpálíme na vysokou teplotu, do středu roštu naskládáme kuřecí prsa a okraje zaplníme broskvemi. Jak maso, tak broskve po dobu pečení otáčíme a opékáme z každé strany přibližně 15 minut. Porci upečeného masa položíme na talíř, na něj dáme 3 ks broskve, přelijeme připraveným sýrem, posypeme cukrem, polijeme 1 lžičkou medu a navrch dáme arašídy.
- 3Sýr vysypeme do mísy, přidáme cukr a důkladně promícháme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.