Kuřecí prsa s broskví na grilu

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
481 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
30 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
2 g
Cukr
21 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí prsa umyjeme, osolíme, opepříme, přes fólii jemně naklepeme. Broskve umyjeme, a nakrájíme na čtvrtky.
  • 2
    Gril potřeme olejem, rozpálíme na vysokou teplotu, do středu roštu naskládáme kuřecí prsa a okraje zaplníme broskvemi. Jak maso, tak broskve po dobu pečení otáčíme a opékáme z každé strany přibližně 15 minut. Porci upečeného masa položíme na talíř, na něj dáme 3 ks broskve, přelijeme připraveným sýrem, posypeme cukrem, polijeme 1 lžičkou medu a navrch dáme arašídy.
  • 3
    Sýr vysypeme do mísy, přidáme cukr a důkladně promícháme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.