Kuřecí prsa s ginem

35 min.
Filipíny

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
333 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
12 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
670 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí prsa lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Do misky vlijeme limetkový džus, gin, rajčatový protlak, rajčatovou šťávu, přidáme prolisovaný česnek, worcester a promícháme. Do této marinády vložíme kuřecí prsa, necháme marinovat 3 hodiny.
  • 2
    Zapékací misku vymažeme máslem, přiložíme marinovaná prsa, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme asi 20 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.