Kuřecí prsa s kerblíkem

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
404 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
15 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
8 g
Cukr
192 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V kastrolu rozpustíme máslo, přidáme omytá kuřecí prsa a opečeme je po obou stranách. Maso osolíme a opepříme, zalijeme 100 ml vývaru, zakapeme citronovou šťávou. Přidáme zeleninovou směs a pod pokličkou vše zvolna dusíme asi 15 minut.
  • 2
    Maso se zeleninou přelijeme přes cedník, vývar nalijeme do mixéru a přidáme otrhané lístky kerblíku (jednu snítku necháme na ozdobu). Vše rozmixujeme a omáčku nakonec zjemníme smetanou.
  • 3
    Kuřecí prsa pokrájíme na plátky, přidáme zeleninu a přelijeme omáčkou. Každou porci ozdobíme kouskem kerblíku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.