Kuřecí prsa s lečem v alobalu

70 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
256 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
9 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
497 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytá kuřecí prsa mírně osolíme, opepříme a na pánvi s rozehřátým olejem pod pokličkou opékáme po obou stranách asi 15 minut.
  • 2
    Potom maso vyjmeme, část oleje slijeme a na pánev přidáme oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli. Osmahneme, vmícháme rajčatový protlak, lečo a česnek utřený se solí. Vše krátce podusíme.
  • 3
    Na pláty alobalu položíme vždy plátek opečeného masa, na něj směs s lečem a dobře zabalíme.
  • 4
    Pečeme na plechu ve středně vyhřáté troubě asi 30 minut. Podáváme v alobalu, který nahoře pootevřeme.
  • 5
    Vhodnou přílohou jsou opečené nebo vařené brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
po 30. 11. 2015
Kuřecí prsa s lečem v alobalu
Tento recept nám chutnal, mohu jen doporučit. Je snadný a rychlý.