Kuřecí prsa s lečem v alobalu
70 min.
Ingredience
- 600gramůKuřecí prsa
- 3lžíceOlej rostlinný
- 200gramůLečo sterilované
- 2lžíceProtlak rajčatový
- 2stroužkyČesnek
- 1kusCibule
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
256 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
9 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
497 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Omytá kuřecí prsa mírně osolíme, opepříme a na pánvi s rozehřátým olejem pod pokličkou opékáme po obou stranách asi 15 minut.
- 2Potom maso vyjmeme, část oleje slijeme a na pánev přidáme oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli. Osmahneme, vmícháme rajčatový protlak, lečo a česnek utřený se solí. Vše krátce podusíme.
- 3Na pláty alobalu položíme vždy plátek opečeného masa, na něj směs s lečem a dobře zabalíme.
- 4Pečeme na plechu ve středně vyhřáté troubě asi 30 minut. Podáváme v alobalu, který nahoře pootevřeme.
- 5Vhodnou přílohou jsou opečené nebo vařené brambory.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
po 30. 11. 2015
Kuřecí prsa s lečem v alobalu
Tento recept nám chutnal, mohu jen doporučit. Je snadný a rychlý.