Kuřecí prsa v alobalu se zeleninou

60 min.
Švýcarsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
584 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
39 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
585 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí prsa naklepeme přes mikroten, osolíme, opepříme, polijeme rozpuštěným máslem a zakápneme kečupem. Z alobalu natrháme větší čtverce, na každý položíme plátek bylinkového másla, na něj kuřecí prsa a na ně navršíme lžíci mražené zeleniny. Osolíme, pevně zabalíme, aby šťáva zůstala uvnitř, a vložíme do pekáčku. Pečeme 20 minut ve středně vyhřáté troubě a po upečení necháme ještě 5 minut dojít mimo troubu.
  • 2
    Zatím na pánvi usmažíme volská oka, balíčky rozdělíme na jednotlivé talíře, otevřeme a ozdobíme volským okem a posypeme nasekanou pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
pá 14. 8. 2015
Kuřecí prsa v alobalu se zeleninou
Recept nám velice chutnal. Podávali jsme s opékanými bramborami. Jen pro inspiraci - ze zbylých kuřecích prs jsem udělala tyto alobalové balíčky, ke kterým jsem přidala na kolečka nakrájenou uherskou klobásu. Opět chuťovka. Dobrou chuť 😉