Kuřecí prsa v žemli

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
528 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
23 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytá a osušená kuřecí prsa rozpůlíme, posypeme karí kořením, mletou paprikou a pepřem. Maso opečeme po obou stranách v pánvi na rozehřátém oleji a osolíme. Žemle rozkrojíme a potřeme máslem. Salát rozebereme na listy, omyjeme a několik listů ponecháme stranou. Zbylé nakrájíme na nudličky a rozdělíme na spodní poloviny žemlí. Na salát rozložíme opečené maso. Hrušku omyjeme, rozčtvrtíme, zbavíme jádřince a nakrájíme na dílky. Obložíme jimi maso a navrch položíme plátky ementálu. Přiklopíme horními polovinami žemlí. Sendviče vložíme do trouby pod rozpálený gril a necháme roztavit sýr. Podáváme horké na salátových listech.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.