Kuřecí ragú s chřestem a žampiony
40 min.
Ingredience
- 1kilogramŽampiony čerstvé
- 2kusyCibule
- 1kilogramKuřecí prsa
- 500gramůChřest bílý
- 1lžičkaSůl
- 2špetkyPepř černý mletý
- 1lžíceCitronová šťáva
- 1lžícePetržel - nať
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
258 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
5 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Očištěné žampiony osmahneme na pánvi s nepřilnavým povrchem a dáme je stranou.
- 2Oloupanou, na plátky nakrájenou cibuli zlehka osmahneme na stejné pánvi.
- 3Kuřecí prsa nakrájíme na kostky a smícháme se žampiony. Na pánvi s cibulí vše zvolna restujeme za stálého míchání asi 6 minut.
- 4Přidáme chřest nakrájený na kousky (použijeme jen horní část), citronovou šťávu, sůl, pepř a nasekanou petrželku. Dusíme zvolna pod pokličkou 10-12 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.