Kuřecí ragú s chřestem a žampiony

40 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
258 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
5 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné žampiony osmahneme na pánvi s nepřilnavým povrchem a dáme je stranou.
  • 2
    Oloupanou, na plátky nakrájenou cibuli zlehka osmahneme na stejné pánvi.
  • 3
    Kuřecí prsa nakrájíme na kostky a smícháme se žampiony. Na pánvi s cibulí vše zvolna restujeme za stálého míchání asi 6 minut.
  • 4
    Přidáme chřest nakrájený na kousky (použijeme jen horní část), citronovou šťávu, sůl, pepř a nasekanou petrželku. Dusíme zvolna pod pokličkou 10-12 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.