Kuřecí řezanka s bramborami

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
365 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
16 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na nudličky, cibuli s mrkví na kolečka, brambory na kostičky.
  • 2
    V pánvi rozpálíme olej, přidáme lžíci másla a jakmile se rozpustí, přisypeme nudličky masa. Na mírném ohni pozvolna smažíme, ochutíme solí, pepřem, vysmahneme na tuk a maso vyjmeme z pánve. Na tuk v pánvi dáme cibuli, mrkev, lehce orestujeme, podlijeme vínem, necháme z ploviny vyvařit a přisypeme kostičky brambor. Zalijeme vývarem jen tolik, aby byla zelenina ponořená. Dusíme 15 minut, šťávu necháme ze dvou třetin vyvařit a odstavíme.
  • 3
    Na talířích upravíme maso a doplníme dušenou zeleninou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.