Kuřecí řízek na másle

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
326 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
20 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
411 mg
Cukr
39 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Servírovací podnos předehřejeme v troubě na 60°C (horkovzdušná 50°C). Řízky lehce naklepeme, osolíme, opepříme a slabě zaprášíme moukou.
  • 2
    Rozehřejeme pánev, necháme zpěnit 50 g másla na silném plameni, řízky smažíme z každé strany asi 3 minuty. Udržujeme na servírovacích podnosech teplé.
  • 3
    Zbývající máslo dáme na pánev a necháme zhnědnout. Hned zředíme citronovou šťávou, krátce povaříme a nalijeme na řízky. Posypeme petrželí a servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.