Kuřecí řízek v křenové omáčce

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
345 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
20 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
552 mg
Vápník
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na řízky nakrájíme kuřecí maso, naklepeme, osolíme, opepříme a v mouce obalíme.
  • 2
    Na rozpáleném oleji osmažíme řízky z obou stran dozlatova. Poté dáme na talíř a udržujeme v teple.
  • 3
    Do zbylého oleje dáme kečup, máslo, hořčici, 4 lžíce vody a podusíme.
  • 4
    Nakonec vmícháme nastrouhaný křen.
  • 5
    Omáčku nalijeme na řízky a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.