Kuřecí řízky plněné zeleninou

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
328 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
14 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme nadrobno. Zeleninu očistíme, omyjeme a nakrájíme na kostičky. Na pánvi rozpálíme 2 lžíce oleje a podusíme na něm cibuli, česnek a zeleninu. Za stálého míchání dusíme 5 minut. Okořeníme, osolíme a k zelenině přidáme med.
  • 2
    Řízky omyjeme, osušíme a naklepeme. Osolíme a na každý řízek dáme 1 lžíci zeleninové nádivky. Řízky překlopíme a spojíme párátky.
  • 3
    Na pánvi rozpálíme zbytek oleje a řízky smažíme 4 minuty z každé strany. Potom je vyjmeme z pánve. Vypečenou šťávu smícháme se smetanou a zeleninovým vývarem a necháme zhoustnout. Do omáčky vložíme zbytek zeleniny a řízky a dusíme ještě 5 minut. Řízky podáváme s omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.