Kuřecí řízky s hruškami a gorgonzolou

40 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
582 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
31 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí řízky omyjeme, lehce naklepeme, osolíme a opepříme.
  • 2
    Hrušky omyjeme, oloupeme, vyndáme zrníčka a nakrájíme na plátky.
  • 3
    V pánvi rozehřejeme máslo s olivovým olejem a do pánve vložíme kuřecí řízky, které zprudka osmahneme.
  • 4
    Do zapékací misky nebo malého pekáčku vložíme opečené maso i se šťávou, která vznikla při smažení. Na maso přidáme plátky hrušky a sýru gorgonzoly.
  • 5
    Vše necháme zapékat tak dlouho, dokud se sýr neroztaví a maso není měkké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.