Kuřecí řízky s hruškami a gorgonzolou
40 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
582 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
31 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Kuřecí řízky omyjeme, lehce naklepeme, osolíme a opepříme.
- 2Hrušky omyjeme, oloupeme, vyndáme zrníčka a nakrájíme na plátky.
- 3V pánvi rozehřejeme máslo s olivovým olejem a do pánve vložíme kuřecí řízky, které zprudka osmahneme.
- 4Do zapékací misky nebo malého pekáčku vložíme opečené maso i se šťávou, která vznikla při smažení. Na maso přidáme plátky hrušky a sýru gorgonzoly.
- 5Vše necháme zapékat tak dlouho, dokud se sýr neroztaví a maso není měkké.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.