Kuřecí řízky s křenem

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
314 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
14 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
987 mg
Cukr
524 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Křen oškrábeme, omyjeme a najemno ho nastrouháme. Slaninu nakrájíme na plátky.
  • 2
    Kuřecí prsa naporcujeme na řízky, které omyjene pod studenou vodou, osušíme, naklepeme, opepříme, osolíme a posypeme nastrouhaným křenem. Rozložíme na ně plátky slaniny, maso přeložíme, okraje k sobě sklepneme paličkou na maso a pevně spojíme párátky. Řízky postupně obalíme v mouce, vejcích rozšlehaných s pivem a ve strouhance.
  • 3
    V pánvi rozpálíme olej a maso v něm upečeme z obou stran doměkka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.