Kuřecí řízky s mandlemi v kari omáčce

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
410 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
24 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
608 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytá kuřecí prsa nakrájíme přes vlákno na hranolky, osolíme a poprášíme kari kořením.
  • 2
    Maso vložíme na rozehřáté máslo a olej spolu s jemně nakrájenou cibulí, krátce vše osmahneme. Zaprášíme moukou, znovu osmahneme, přilijeme vývar, přidáme plátky mandlí a smetanu. Rozmícháme, chvíli povaříme, nakonec podle chuti osolíme.
  • 3
    Pokrm podáváme posypaný nasekanou petrželkou. Vhodnou přílohou je rýže.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
čt 1. 10. 2015
Kuřecí řízky s mandlemi v kari omáčce
Kuřecí řízky s mandlemi v kari omáčce doporučujeme vyzkoušet. Je to báječný chuťový zážitek, na který jen tak nezapomenete. Kombinace kari a mandlí je prostě dobrota a i když vás přijdou plátky mandlí trošku dráž, výsledek stojí za to. Dáváme pět hvězdiček.