Kuřecí rizoto po indicku

85 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1016 kcal
Bílkoviny
55 g
Tuky
51 g
Sacharidy
82 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté kuře naporcujeme, osolíme a vložíme na část másla. Podlijeme trochou vody a podusíme doměkka. Měkké maso obereme z kostí a nakrájíme na kousky.
  • 2
    Propláchnutou a spařenou rýži zalijeme vodou, přidáme část másla, osolíme a pod pokličkou dusíme doměkka.
  • 3
    Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, kari koření a plátky mandlí osmahneme na másle, přidáme omyté hrozinky, kuřecí maso a znovu osmahneme. Vmícháme měkkou rýži a vše krátce podusíme.
  • 4
    Rizoto upravíme na talíře a ozdobíme na plátky nakrájenými broskvemi.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.