Kuřecí rizoto s hráškem

28 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
925 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
19 g
Sacharidy
80 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na teflonové pánvi opečte prsa z každé strany po 3 minutách, poté nakrájejte na malé kostičky.
  • 2
    Do velkého hrnce nalijte olej a smažte cibuli 2 minuty, přidejte rozmarýn a smažte další 2 minuty za stálého míchání. Přidejte rýži a opečte, přilijte víno a nechte provařit, osolte a opepřete, pomalu přilévejte po částech vývar, aby se stihla vstřebat předchozí část. Vařte 20 minut.
  • 3
    Pět minut před koncem vaření přidejte kuřecí maso a hrášek. Do hotového rizota přimíchejte máslo a strouhaný parmezán.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.