Kuřecí rizoto s jablky

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1415 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
6 g
Sacharidy
310 g
Vláknina
6 g
Cukr
254 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rýži trochu osolíme a dusíme v poměru 3-4 díly vody na 1 díl rýže.
  • 2
    Vařené maso nakrájíme na kostičky, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, sterilovaný hrášek, na kousky nakrájená jablka, která jsme předtím trochu opekli s cukrem a hřebíčkem, a vše dobře promícháme s rýží. Zalijeme trochou vývaru a zapečeme. Nakonec pokapeme olejem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
čt 3. 9. 2015
Kuřecí rizoto s jablky
Tento recept jsem si vybrala pro jeho jednoduchost. Je poměrně levný a z vlastní zkušenosti mohu říci, že i chutný. Jablka, která byla opečena s cukrem a hřebíčkem dodala rizotu sladkost a šťavnatost. Nám všem moc chutnal a proto dávám palec nahoru.
Anonymní uživatel
st 28. 12. 2016
Kuřecí rizoto s jablky
No super, to se mi moc líbí :-)