Kuřecí roládky s bryndzou a slaninou

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
628 kcal
Bílkoviny
57 g
Tuky
42 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
128 mg
Cukr
25 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí maso vypereme a osušíme. Nakrájíme na plátky, které naklepeme a okraje nařízeneme. Potom maso osolíme, opepříme a potřeme rozdrceným česnekem. Na plátky masa rozetřeme bryndzu, na bryndzu navršíme kostičky slaniny.
  • 2
    Z masa vytvoříme roládky, které zabalíme a uzavřeme párátky nebo omotáme nití. Na oleji (nebo másle) je osmahneme. Roládky otáčíme, aby byly ze všech stran stejně opečené. Po osmažení maso vyndáme a vytvoříme omáčku. Výpek z masa zalijeme lžící hladké mouky, kterou rozmícháme s 1 dl vody. Vše chvilku povaříme a přilijeme několik lžic smetany ke šlehání.
  • 3
    Touto šťávou poléváme nakrájené roládky, které předtím zbavíme nití a párátek.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.