Kuřecí salát s vejci a zeleninou

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
517 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
40 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
2 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí prsa zlehka naklepeme a nakrájíme na nudličky. Kousky masa pak zprudka opečeme na oleji. Papriku, rajče, čínské zelí a salátovou okurku nakrájíme na stejně velké kousky. Zeleninu s opečeným masem smícháme. Vejce uvaříme natvrdo a vychladlá je nakrájíme na měsíčky. Směs zeleniny a masa rozdělíme do misek a na jednotlivé porce rozdělíme kousky vajec a každou porci zalijeme česnekovou zálivkou. Před servírováním necháme vychladit v lednici. Servírujeme studené jako hlavní chod.
  • 2
    Česneková zálivka: Česnek utřeme a smícháme s majonézou a smetanou. Česnekovou zálivku ochutíme solí a pepřem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.