Kuřecí špízy s ovocem a opékanými bramborami

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
569 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
24 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
7 g
Cukr
22 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytá kuřecí prsa nakrájíme na kostky, oloupaná jablka a vypeckované nektarinky nakrájíme na stejné kousky. Slaninu nakrájíme na plátky a hlívu překrájíme na menší kousky.
  • 2
    Připravené suroviny střídavě napichujeme na jehly a špízy necháme 2-3 hodiny marinovat.
  • 3
    Příprava marinády: V míse promícháme sójovou omáčku s portským vínem, olejem, grilovacím kořením, kari kořením, prolisovaným česnekem a zázvorem.
  • 4
    Špízy opékáme na rozehřátém grilu po všech stranách spolu s rozpůlenými, ve slupce uvařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.