Kuřecí steak s mrkví a bramborem

60 min.
Island

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
591 kcal
Bílkoviny
53 g
Tuky
22 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
9 g
Cukr
4 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory a mrkev oloupeme, nakrájíme na kostky, osolíme a uvaříme doměkka.
  • 2
    Kuřecí prsa osolíme, opepříme a rychle osmahneme na oleji z obou stran.
  • 3
    Vložíme do zapékací nádoby a ještě 20 minut pečeme v troubě.
  • 4
    Vařenou zeleninu scedíme a zalijeme horkým mlékem, přidáme máslo, sůl, mletý tymián a rozšťoucháme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
ne 14. 6. 2015
Kuřecí steak s mrkví a bramborem
Recept jsem vyzkoušela, brambory jsem nakrájela na větší kusy a mrkev na menší. Nakonec jsem vše rozšlehala, do šťouchaných brambor mléko nedávám a tady je ho hodně. Tymián jsem použila čerstvý a na pečení jsem použila remosku, kterou jsem předehřála a maso pekla na papíře na pečení. Dobu odvodíme od velikosti masa.