Kuřecí stehna nadívaná hroznovým vínem a parmazánem

60 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
856 kcal
Bílkoviny
78 g
Tuky
55 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Lístky celeru nasekáme a smícháme se strouhaným parmazánem.
  • 2
    Kuřecí stehna vykostíme tak, aniž bychom porušili celistvost masa. Do každého vložíme 3 kuličky hroznového vína a sýrovou směs.
  • 3
    Pečící papír namočíme, vyždímáme a vyložíme jím zapékací mísu tak, aby přečníval po stranách. Vložíme maso, přidáme zbytek hroznového vína, zalijeme olejem, ochutíme solí a pepřem. Zabalíme do papíru a pečeme v troubě předehřáté na 185C.
  • 4
    Po 20min papír otevřeme a pečeme dalších 15min dozlatova.
  • 5
    Stehna podáváme s pečeným vínem, přelitá vypečenou šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.