Kuřecí stehna s mandlovou nádivkou

90 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
723 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
45 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme nádivku tak, že starší housky nakrájíme na kostičky a zalijeme vývarem z maggi.
  • 2
    Nakrájíme na nudličky slaninu a osmahneme na pánvi. Přidáme nakrájené uzené maso, namočenou housku, vejce, nakrájené mandle, osolíme, přidáme petržel a zamícháme.
  • 3
    Z očištěných kuřecích stehen z jedné strany uvolníme kůži. Vznikne kapsa, kterou naplníme nádivkou, upevníme párátky a dáme péct. Maso osolíme.Při pečení podléváme kuře vodou a výpekem.
  • 4
    Pečeme 45 minut při 180 stupních. Před koncem pečení poklademe plátky másla.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.