Kuřecí v citronové omáčce

21 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
438 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
23 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
204 mg
Cukr
388 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Smícháme sůl, pepř, mouku a čtyři kuřecí filety (každý o 200 g), ve směsi obalíme. Pak je smažíme na oleji a másle z každé strany pět až šest minut do zlatova.
  • 2
    Dva prolisované stroužky česneku smažíme dvě minuty na másle. Poté přidáme vývar, smetanu, šťávu a necháme při varu zhoustnout.
  • 3
    Před podáváním omáčku ochutíme bazalkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.