Kušikacu

30 min.
Japonsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
645 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
51 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na kousky, osolíme, opepříme a necháme asi 1 hodinu odležet.
  • 2
    Omytý pórek nakrájíme na válečky asi 2cm dlouhé.
  • 3
    Na jehly napichujeme střídavě kousky masa a pórku, špízy obalíme ve vejcích rozšlehaných s mlékem a moukou a ve strouhance. Po všech stranách je smažíme na rozehřátém oleji.
  • 4
    Omytý salát nakrájíme na nudličky, rozložíme do středu talíře, na salát položíme špíz a pokapeme sójovou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.