Kuskus s jehněčím masem a boby

130 min.
Francie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1032 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
52 g
Sacharidy
107 g
Vláknina
11 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuskus namočíme do 1l vody, necháme 10 minut bobtnat.
  • 2
    Rozpálíme olej a osmahneme na něm pokrájené maso a cibuli. Okořeníme šafránem, solí a pepřem a necháme zezlátnout. Poté zalijeme vodou a necháme 60 minut vařit.
  • 3
    Uvaříme kuskus.
  • 4
    Z vývaru vyjmeme maso, vložíme do něj boby a vaříme dalších 20 minut. Poté do vývaru vsypeme maso a povaříme ještě 5 minut.
  • 5
    Do vařeného kuskusu dáme máslo, dobře promícháme, poté přidáme vařené maso a boby.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.