Kuskusový salát s mořskými plody a čerstvou mátou

12 min.

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
538 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
25 g
Sacharidy
55 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Olivový olej, citronovou šťávu, česnek a celerové semínko smícháme.
  • 2
    Osolíme, opepříme a dáme stranou.
  • 3
    Kurkumu a kmín vmícháme do vroucího vývaru.
  • 4
    Přidáme sépii a krevety a 2 minuty vaříme, dokud nejsou krevety oranžové.
  • 5
    Poté plody z vývaru vyjmeme.
  • 6
    Do velké mísy dáme kuskus a zalijeme bylinkovým vývarem. Promícháme a zakryjeme poklicí, dokud se vývar nevstřebá.
  • 7
    Kuskus promícháme, přidáme směs krevet a sépie, řapíkatý celer, rajčata, jarní cibulky a mátu.
  • 8
    Přilijeme zálivku a promícháme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.