Kůzlečí guláš

100 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
281 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
9 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
603 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyjeme kůzlečí maso, nakrájíme na menší kousky a osmahneme na sádle.
  • 2
    Přidáme zpěněnou cibuli, ke které jsme přisypali papriku, kmín, sůl a třený česnek.
  • 3
    Podlijeme vodou a vaříme nebo dusíme v troubě téměř doměkka.
  • 4
    Potom přidáme chleba bez kůrky nalámaný na menší kousky a necháme jej v guláši rozvařit. Dochutíme solí a libečkem.
  • 5
    Podáváme s houskovým knedlíkem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.