Kůzlečí maso v mléce
120 min.
Ingredience
- 1000gramůKůzlečí maso
- 5decilitrůVoda pitná
- 2kusyPetržel kořen
- 1kusCeler bulvový
- 6kusůBrambory
- 1lžičkaSůl
- 1,5litryMléko polotučné
- 3kusyMrkev kořen
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
620 kcal
Bílkoviny
71 g
Tuky
14 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
10 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Očištěné a omyté kůzlečí maso osolíme, vložíme do většího hrnce a zalijeme mlékem a vodou. Zvolna vaříme asi 1 hodinu.
- 2Potom přidáme oloupanou, nakrájenou zeleninu a po dalších 20 minutách varu přisypeme oloupané, nakrájené brambory. Vaříme ještě asi 20 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.