Kůzlečí medailonky

35 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
385 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
21 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
598 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté kůzlečí maso (ideálně z kýty) nakrájíme na malé medailonky a smícháme s rozpuštěným máslem, do kterého jsme přidali prolisovaný česnek.
  • 2
    Oloupanou cibuli nakrájíme na plátky, promísíme s masem a necháme 1 hodinu v chladu.
  • 3
    Potom medailonky osolíme a zprudka osmažíme na teflonové pánvi. Před podáváním maso posypeme nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.