Květák - Asie

40 min.
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
2376 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
251 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
8 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozebereme na růžičky květák, opláchneme a uvaříme ve slané vodě. Lžíci oleje dáme do pánve a necháme rozpálit. Dáme lžičku kari, kurkumy a koriandru, sůl a sójovou omáčku. Přidáme uvařený květák a osmahneme 5 minut.
  • 2
    Omyjeme brambory, vydrbeme kartáčkem - nakrájíme je i se slupkou na kolečka a osmahneme ve friťáku.
  • 3
    Měkké brambory vmícháme do květáku a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.