Květák na česneku

40 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
85 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
5 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěný květák rozebereme na růžičky, omyjeme, košťál rozkrojíme na čtvrtky. Vše vložíme do vařící osolené vody, uvaříme téměř do měkka.
  • 2
    Poté květák nakrájíme na malé kousky. Na rozehřátém oleji osmažíme utřený česnek, přidáme květák a dusíme na mírném ohni do měkka. Nakonec hotový květák opepříme.
  • 3
    Podáváme jako přílohu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.