Květák po římsku
40 min.
Ingredience
- 20gramůMáslo čerstvé
- 2kusyRajčata
- 5gramůPetržel - nať
- 1stroužekČesnek
- 30gramůSýr Eidam cihla 40%
- 240gramůKvěták
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
171 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
12 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Květák rozebraný na růžičky omyjeme, vložíme do kastrolu, podlijeme trochou vody a osolíme. Přidáme na plátky nakrájený česnek a dusíme.
- 2Když je květák měkky a voda vydušená, přidáme omytá, na kousky nakrájená rajčata a necháme přejít varem.
- 3Hotový pokrm posypeme nastrouhaným sýrem a sekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.