Květák s kečupem a česnekem
40 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1špetkaSůl
- 1hrstPetržel - nať
- 200gramůKečup
- 600gramůKvěták
- 1lžíceOlej stolní
- 50gramůSýr Eidam cihla 40%
- 1stroužekČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
160 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
5 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Na oleji zpěníme oloupanou a nakrájenou cibuli, přidáme utřený česnek, nakrájenou petrželku, vmícháme růžičky květáku, osmahneme a přidáme kečup.
- 2Osolíme, opepříme a doměkka dusíme.
- 3Na talíři posypeme strouhaným sýrem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.