Květák s rajčatovým protlakem a sýrem
40 min.
Ingredience
- 1lžičkaSůl
- 50gramůOlej stolní
- 10gramůPetržel - nať
- 3stroužkyČesnek
- 40gramůSýr Eidam cihla 40%
- 2kusyKvěták
- 0,13litrProtlak rajčatový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
309 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
16 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
10 g
Cukr
10 g
Postup přípravy
- 1Květák uvaříme do poloměkka, necháme odkapat a rozebereme jej na růžičky.
- 2V kastrolu zpěníme tuk, osmažíme jemně nakrájený česnek, přidáme květák, petrželku a rajčatový protlak. Podlijeme trochu vývarem z květáku, udusíme v troubě a pokrm dochutíme.
- 3Podáváme na míse se sýrem nakrájeným na nudličky a s pečivem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.