Květák s rajčatovým protlakem a sýrem

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
309 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
16 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
10 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Květák uvaříme do poloměkka, necháme odkapat a rozebereme jej na růžičky.
  • 2
    V kastrolu zpěníme tuk, osmažíme jemně nakrájený česnek, přidáme květák, petrželku a rajčatový protlak. Podlijeme trochu vývarem z květáku, udusíme v troubě a pokrm dochutíme.
  • 3
    Podáváme na míse se sýrem nakrájeným na nudličky a s pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.