Květáková omáčka s rajčaty

60 min.
Řecko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
334 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
26 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
7 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci osmahneme nadrobno nakrájenou cibulku. Květák očistíme, rozebereme na růžičky a ještě pokrájíme. Přidáme do hrnce k cibuli, zalijeme 1 litrem vody a necháme asi 20 minut vařit. Mezitím omyjeme a nakrájíme rajčata a spolu s prolisovaným česnekekm přidáme do hrnce. Osolíme, opepříme, přilijeme zbytek oleje a vaříme na mírném ohni, dokud omáčka nezhoustne. Můžeme použít k masům nebo na zapečení.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.