Květáková polévka
25 min.
Ingredience
- 15gramůRýže loupaná
- 150gramůKvěták
- 1špetkaSůl
- 1hrstPetržel - nať
- 1decilitrMléko polotučné
- 500mililitrůVoda pitná
- 0,5kostkaPolévkové kostky Vitana
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
77 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
1 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Omytý květák rozebereme na malé růžičky, spaříme rýži a nalijeme ji do 500ml vroucí vody a vaříme 10 min.
- 2Přidáme květák, masox a vaříme doměkka.
- 3Do polévky nalijeme mléko, osolíme a ozdobíme petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.