Květáková polévka s droždím

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
134 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
5 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěný a omytý květák rozebereme na růžičky a povaříme v osolené vodě.
  • 2
    Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na másle, přidáme rozdrobené droždí a osmažíme je.
  • 3
    Droždí přidáme ke květáku a polévku okořeníme. Když je květák téměř měkký, zavaříme do polévky nudle. Nakonec přidáme utřený česnek a nasekanou patrželku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.