Květákový nákyp a telecím masem

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
301 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
14 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na kousky, osolíme a nasucho opečeme. Podlijeme trochou vody a pod pokličkou dusíme doměkka.
  • 2
    Omytý květák uvaříme v osolené vodě ne zcela doměkka, necháme okapat a nakrájíme na kousky.
  • 3
    Do olejem vymazané zapékací mísy urovnáme směs masa a vařeného květáku, opepříme a po prohřátí v troubě zalijeme mlékem s rozšlehanými vejci. Pokrm zapečeme ve středně vyhřáté troubě a před podáváním posypeme nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.