Květákový salát II

50 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
525 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
12 g
Sacharidy
102 g
Vláknina
24 g
Cukr
55 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Květák rozebereme na růžičky a 4 minuty ho povaříme v osolené vodě.
  • 2
    Kari koření smícháme s olivovým olejem a trochou soli. Přidáme slitý květák a promícháme.
  • 3
    Pečeme 35 minut na 200 °C.
  • 4
    Na pánvi smažíme piniové oříšky a rozinky nasucho, odstavíme a přidáme tahini a jogurt.
  • 5
    Květák podáváme přelitý jogurtovou zálivkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.