Květákový salát s kerblíkem
25 min.

Ingredience
- Zálivka
- 200mililitrůOlej olivový extra panenský
- 100mililitrůOcet vinný
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
528 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
51 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Květák propláchneme pod tekoucí vodou a vložíme na 5 minut do osolené vroucí vody. Nevaříme déle, aby zůstal křupavý. Vyjmeme z vody, rozebereme na malé růžičky, ochutíme zálivkou z oleje, octa, soli a pepře. Nakonec zasypeme nadrobno pokrájeným kerblíkem.
- 2Podáváme k pečené drůbeži.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.