Květákový salát s ředkvičkami a jablky
20 min.
Ingredience
- 3lžíceVoda pitná
- 100gramůŘedkvička
- 1kusKvěták
- 20gramůOřechy vlašské
- 1lžíceOlej slunečnicový
- 1lžíceOcet kvasný lihový
- 1špetkaPepř černý mletý
- 10gramůCukr krupice
- 1špetkaSůl
- 1kusJablka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
150 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
6 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
7 g
Cukr
13 g
Postup přípravy
- 1Očištěný květák rozebereme na malé růžičky a košťál nastrouháme. Ředkvičky nakrájíme na kolečka, jablka na kostičky a ořechy jemně nasekáme.
- 2Vše smícháme se zálivkou připravenou z oleje, octa, cukru, soli, pepře a 3 lžic vody.
- 3Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.