Květákový salát s řeřichou

35 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
98 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
4 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěný omytý květák rozebereme na růžičky, povaříme přibližně 15 minut v osolené vodě, vyjmeme, necháme okapat a vychladnout.
  • 2
    Z oleje, octa, soli, pepře a špetky muškátového oříšku připravíme marinádu. Vložíme do ní omytou okapanou řeřichu a pažitku, do mísy rozložíme růžičky květáku, nalijeme na ně marinádu, vše promícháme.
  • 3
    Salát necháme před podáváním 20 minut rozležet.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.