Kvíčaly nadívané

55 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
429 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
22 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Husí játra nakrájíme nadrobno, přimícháme strouhanku a najemno pokrájenou slaninu. Kvíčaly omyjeme a do každé vložíme lžíci této nádivky, ptáky osolíme, opepříme a zabalíme do tenkých plátků slaniny.
  • 2
    Ptáky vyskládáme do pekáčku, přidáme lžíci másla, špetku tymiánu a mletého jalovce, podlijeme vínem a dáme péct. Jakmile se víno téměř odpaří, podlijeme vývarem a dopečeme.
  • 3
    Vhodnou přílohou je bramborová kaše.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.